Υπηρεσίες - Καλοκαίρι 2023

Στην Book your Villa προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες σχετικά με την προβολή, διαχείριση και καθαριότητα του καταλύματος σας ώστε να καλύψουμε τις ανάγκες σας και να έχουμε το μέγιστο αποτέλεσμα.

Φωτογράφιση Καταλύματος

Έχοντας την εμπειρία της dnt-solutions.gr από το 2010 στη φωτογράφιση ξενοδοχείου, φωτογραφίζουμε το κατάλυμά σας με επαγγελματικό εξοπλισμό προβάλοντάς το ρεαλιστικά με όλες του τις λεπτομέρειες. Η χρήση των φωτογραφιών καθώς και η λήψη νέων παρέχονται δωρεάν καθ’ όλη τη διάρκεια της συνεργασίας μας.

Καταχώρηση Καταλύματος σε Κανάλια Κρατήσεων

Καταχωρούμε το κατάλυμά σας σε πλατφόρμες κρατήσεων (booking.com, airbnb.com, Google).

Κατασκευή Ιστοσελίδας

Σε συνεργασία με την dnt-solutions.gr κατασκευάζουμε μία σύγχρονη ιστοσελίδα του καταλύματος σας με σκοπό τις μέγιστες πωλήσεις. Η ιστοσελίδα αυτή παρέχεται δωρεάν καθ’ όλη τη διάρκεια της συνεργασίας μας. Η υπηρεσία αυτή παρέχεται αποκλειστικά σε καταλύματα ΕΟΤ.

Προβολή καταλύματος στο thassos-view.com

Στην Book your Villa έχουμε αποκλειστική συνεργασία με τον τουριστικό οδηγό της Θάσου thassos-view.com. Το thassos-view.com αποτελεί έναν ολοκληρώμενο οδηγό για το νησί της Θάσου προβάλοντας με πλούσιο υλικό το νησί και τις επιχειρήσεις του. Καταχωρούμε δωρεάν το κατάλυμά σας έχοντας όφελος από χιλιάδες προβολές.

Τιμολογιακή Πολιτική

Καθορίζουμε διαφορετικές τιμές και προσφορές σε κάθε κανάλι πώλησης.

Πολιτική Κρατήσεων

Δημιουργούμε διαφορετικές πολιτικές κρατήσεων ανά κανάλι ώστε να πετύχουμε περισσότερες κρατήσεις με όσο το δυνατόν λιγότερες ακυρώσεις.

Προμήθεια Καναλιών

Τα κανάλια πωλήσεων έχουν ως αμοιβή προμήθεια επί της κράτησης. Προσφέρουμε έκπτωση της προμήθειάς μας όταν η κράτηση είναι μέσω καναλιού.

Διαχείριση Κρατήσεων από Κανάλια

Ενημερώνουμε τη διαθεσιμότητα κάθε καναλιού και διαχειριζόμαστε την κάθε κράτηση του.

Διαχείριση Direct Κρατήσεων

Direct είναι οι κρατήσεις όπου ο επισκέπτης έρχεται σε άμεση επαφή με το κατάλυμα. Διαχειριζόμαστε τη διαδικασία της κράτησης, ενημερώνουμε τη διαθεσιμότητα, κανονίζουμε την προκαταβολή και ενημερώνουμε τον ιδιοκτήτη του καταλύματος σχετικά με τη νέα κράτηση.

Check in Επισκέπτη

Ερχόμαστε σε επικοινωνία με τον επισκέπτη και τον υποδεχόμαστε στο κατάλυμα. Κατά την άφιξη του επισκέπτη κανονίζουμε οικονομικές εκκρεμότητες, φωτογραφίσουμε προσωπικά έγγραφα, παραδίδουμε τα κλειδιά και του δείχνουμε το κατάλυμα. Εναλλακτικά η άφιξη του επισκέπτη μπορεί να γίνει με κλειδαριά ασφαλείας η οποία περιέχει το κλειδί και βρίσκεται στον εξωτερικό χώρο του καταλύματος.

Λευκά Είδη

Διαθέτουμε δικά μας λευκά είδη και έτσι το κατάλυμα δεν χρειάζεται να προβεί σε επιπλέον αγορές. Στα λευκά είδη περιλαμβάνονται: σεντόνια για διπλά και μονά κρεβάτια, πικέ κουβέρτες, πετσέτες προσώπου και σώματος καθώς και ταπέτα μπάνιου.

Προϊόντα Καθαρισμού

Παρέχουμε όλα τα βασικά προϊόντα ώστε να κάνουμε άνετη τη διαμονή του επισκέπτη. Στα προϊόντα αυτά συμπεριλαμβάνονται: Σφουγγάρι Κουζίνας, Απορρυπαντικό Πιάτων, Πανί τύπου Wettex, Κρεμοσάπουνο στο μπάνιο, Χαρτί Υγείας, Σκούπα με φαράσι, Κουβάς με σφουγγαρίστρα.

Καθαριότητα Δωματίων

Διαθέτουμε δικό μας συνεργείο καθαρισμού με έμπειρο προσωπικό. Καθαρίζουμε κάθε κατάλυμα έπειτα από κάθε αναχώρηση και κατά την διάρκεια μιας τουλάχιστον εβδομαδιαίας διαμονής. Στην υπηρεσία συμπεριλβάνονται όλα τα καθαριστικά, ο εξοπλισμός που απαιτείται και το πλύσιμο των λευκών ειδών.